top of page
LIGGING

Nerorock gaat door in het feeërieke Jan van Ruusbroecpark, gelegen in het centrum van Hoeilaart en op wandelafstand van de stations Hoeilaart en Groendaal.

Tijdens het Druivenfestival geldt er een aparte verkeersregeling in Hoeilaart. Hoewel het centrum via omleiding bereikbaar blijft, raden we iedereen aan om de wagen thuis te laten en met de fiets of het openbaar vervoer te komen feesten.

MET DE BUS

Deze bussen van De Lijn stoppen 's weekends in Hoeilaart: Lijn 345 Waver-Brussel, Lijn 395 Hoeilaart-Leuven, Lijn 830 Groenendaal-Tervuren-Zaventem-Machelen. Het busvervoer kent enkele wijzigingen. Sommige haltes worden tijdelijk afgeschaft.

Voor meer informatie kan je terecht op delijn.be of 070 220 200

GRATIS BUSVERVOER

Een pendelbus brengt je veilig thuis in de Druivenstreek (Overijse, Jezus-Eik, Tombeek, Maleizen, Terlanen, Eizer en Huldenberg).

Je kan zondagnacht (01:00 of 02:30) opstappen aan postkantoor (kruispunt J.B. Charlierlaan en Rode Kruisstraat).

MET DE FIETS

In het Jan Van Ruusbroecpark en op de Mariënparking bevindt zich een grote (onbewaakte) fietsenstalling.

MET DE TREIN

Neem in Brussel, Ottignies, Rixensart, Genval of Terhulpen de trein naar het station van Hoeilaart of Groenendaal. Kijk op belgianrail.be voor de dienstregeling.

MET DE AUTO

Via de Brusselse ring: afrit Hoeilaart of via E 411 Afrit 2 Hoeilaart, Jezus-Eik.

Er is parkeergelegenheid op de Mariënparking (parking Delhaize), op de A. Biesmanslaan én op de parking van de Felix Sohiestraat. Verder blijft het toegelaten om de rijbanen in te nemen waar geen parkeerverbod geldt.

bottom of page