Line-up 2017

15u00 : Ghost Rockers


Jonas, Mila, Jimmy, Alex en Charlie… 5 namen die apart niet zoveel voorstellen. Zet ze echter samen, giet er een heerlijk spookachtig sausje over en kinderen beginnen spontaan en luidkeels GHOST ROCKERS te roepen. Het immer populaire TVrockgroepje maakt samen een heleboel gekke avonturen mee en zingt daar fantastische rocknummers over. Laten we hopen dat ze ook tijdens Adhemarrock geïnspireerd raken door de geesten van hun voorgangers, The Freebirds!


https://www.youtube.com/watch?v=x0IPaY3uoyE


https://www.ketnet.be/programma/ghost-rockers


16u15 : Slick Beavers


De Slick Beavers zijn geen onbekenden voor het Doenders volkje. Het in Overijse gebaseerd groepje brengt heerlijk vettige rockabilly waar iedereen wel blij van wordt! Haal jouw potje haargel al maar boven en zet die kuif maar recht. Deze volleerde mannen lijken zo vanaf een fiftiespodium getrokken. Een ding is zeker, er moet en zál gedanst worden!


http://slickbeavers.wixsite.com/slickbeavers


https://www.youtube.com/watch?v=Mn2Yb38HixQ


17u30 : Freaky Age


In het rijtje terug van weggeweest: Freaky Age! Vier jaar na hun laatste album ‘(From The Heart Of) Glitter Lake’ , 10 jaar na hun finale in Humo’s Rock Rally en een tiental succesvolle radiohits later staat het Brusselse viertal weer op de planken. En hoe?!

Snedige gitaren, explosieve drums, stevige grooves en rauwe riffs! De band rond frontman Lenny Crabbe – zeg maar gerust de Belgische Julian Casablancas – heeft de killer live-reputatie van enkele jaren geleden geperfectioneerd. Bereid je dus alvast voor op een goed geoliede rock ’n roll-machine die je met geweldige kracht omver zal blazen!


https://www.youtube.com/watch?


https://www.facebook.com/freakyage/


19u00 : Equal Idiots


Al sinds 2012 belagen de twee dorpsgekken van Hoogstraten City uw trommelvliezen met snoeiharde garagepunk. Sinds vorig jaar zijn de Equal Idiots op veroveringstocht vertrokken doorheen België en die tocht zit er nog lang niet op! Zo werden ze geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel in 2016 én haalden ze de finale van Humo’s Rock Rally. Zowat elk nummer dat ze uitbrengen nestelt zich bovenaan in de hitlijsten. Het begin van de zomer vierden ze met een debuutplaat, het einde van de zomer vieren ze bij ons! Verwacht u aan een frisse cocktail met een ronkende fuzz, stevig drumgebeuk en zonnige dansvibes als ingrediënten!


https://www.youtube.com/watch?v=dDkHIFA4qbU


http://www.equalidiots.com/


20u15:


 


 


22u00:


 


23u40: